ایزی فاند نتیجه یک همفکری است

ایزی فاند به دنبال آن است که با یک ساختار غیردولتی و غیرانتفاعی، پژوهشهای کاربردی را در کشور رونق بخشد.

پژوهش در کشور ایران و با دانش و نبوغ بالای دانشمندان و متخصصان ایرانی، همواره روندی رو به رشد داشته و با رونق همراه بوده است.

اما آنچه که نتوانسته این رشد و رونق را در صنعت متبلور سازد، فاصله بین این پژوهشها و نیازهای صنعتی و روندهای روز صنایع در کشور و در سطح جهان است.

ایزی فاند با معرفی موضوعاتی معین در زمینه های مختلف و همچنین با رویکرد پیوسته، به دنبال آن است که مسیر پژوهشهای کشور به سمت کاربردهایی با نتایج ملموس هدایت شود.

در حال حاضر، ایزی فاند با حمایت بنیادهای علمی خیرخواهانه فعالیت خود را شروع کرده و علاوه بر جایزه سالانه، از پژوهشهایی که در حوزه های تخصصی خود است، حمایت خواهد کرد.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر در این زمینه، همین صفحه و صفحه ایزی فاند در شبکه اجتماعی اینستاگرام را دنبال کنید.

 

اولین فراخوان ثبت پژوهشهای کاربردی در همین راستا و در تاریخ سوم مهرماه به شرح زیر اعلام شد.

بر اساس این فراخوان، تعداد 11 طرح تا دهم مهرماه به ثبت رسیده و پس از بررسیهای انجام گرفته، در روز پانزدهم مهرماه و همزمان با اولین روز هفته جهانی فضا، اولین گرنت سالیانه، بابت پژوهشهای کاربردی و خلاقیتهای ثبت شده در مسیر طراحی و آزمون زیرسیستم تعیین و کنترل وضعیت ماهواره، به جناب آقای مهندس علی خورشیدی بنام تقدیم شد.

 

همچنین ایزی فاند، در راستای توسعه پژوهشهای منجر به محصول و با رویکرد توسعه اقتصاد فضایی، از اولین مسابقه طراحی و ساخت ماهواره پیکو نیز حمایت کرده و در اولین گام، از سه تیم برای ساخت مدل مهندسی این ماهواره حمایت کرده است. جزئیات بیشتر در این مورد در صفحه مرتبط با مسابقه ارائه شده است.

 

 

دومین فراخوان ایزی فاند با هدف حمایت از ایده هایی که ظرفیت صنعتی شدن را دارند با عنوان InCubed (In3) در تاریخ 5 مردادماه 1400 اطلاع رسانی شده است. این فراخوان با عنوان INvestment in INdustrial INnovations به دنبال آن است که ایده های خلاقانه ای که قابلیت صنعتی شدن را دارند، جذب و با حمایت به سمت محصول یا خدمت کاربردی هدایت کند. بر این اساس، هر فرد (یا تیم) لازم است کلیات ایده خود را به ثبت رسانده و وضعیت کلی آن را با پاسخ به سوالاتی محدود مشخص نماید. با بررسی اولیه ایده های ثبت شده، مواردی که از دیدگاه متخصصین حاضر در ایزی فاند و همچنین سرمایه گذاران بنیاد حق شناس سطح یک ایده صنعتی آماده به ورود به بازار را داشته باشند، برای مراحل بعدی معرفی شده و در این مسیر راهنمایی خواهند شد.

 

در این فراخوان 37 طرح توسط صاحبان ایده ثبت شده و نتیجه بررسی به آنها ارسال شد. با توجه به گام بزرگ ایزی فاند به سمت ایجاد فرآیند حمایت پیوسته از طرح و ایده های نخبگان کشور در حوزه فضایی و کسب و کارهای وابسته به آن، به زودی مجموعه ای از دوره های آموزشی برگزار خواهد شد تا به صاحبان ایده کمک کند در بازه زمانی کوتاه، آن را برای ارائه به سرمایه گذاران آماده کنند. مشابه این تجربه به صورتی مبسوط و تخصصی در مدرسه زمستانه کسب و کار فضانو برگزار شد که جزئیات آن را میتوانید در این لینک مشاهده کنید.

 

سومین فراخوان ایزی فاند جامعه هدفی متفاوت از دوره های قبل در نظر دارد. در این فراخوان پژوهشگران جوان خلاق و صاحب ایده زیر 25 سال که در حوزه فضایی خروجی موثر و دستاوردی قابل ارزیابی داشته باشند، مورد بررسی قرار گرفته و از آنها تحت طرح ویژه ایزی فاند با عنوان 25Under25 و با ورود بنیاد حق شناس تقدیر خواهد شد.

 

فراخوان سوم

 

ایزی فاند به دنبال آن است که حمایتهای خود را از این جمع جوان و خلاق به تشویق مالی در این فراخوان محدود نکرده و با حمایتهای فکری و علمی آنها را در مسیری قرار دهد تا ضمن ارتقای دانش و توانمندیهای تخصصی خود، به خودباوری کافی برای پیاده سازی ایده های خود برسند. در حقیقت ایزی فاند به دنبال آن است که خلا حاکم بر جامعه علمی و پژوهشی کشور خصوصا در بخش فضایی را که ناشی از رهاشدگی و عدم خودباوری است، در حد توان خود پر کرده و وظیفه خود در این زمینه را به این شکل به انجام برساند.

علاقمندان برای شرکت در این فراخوان می توانند از 20 تیر ماه 1401 تا 31 مرداد 1401 از طریق لینک زیر به ثبت نام پردازند و نتایج این دوره ششم شهریورماه 1401 اعلام خواهد شد.